21. kesä, 2017

Vielä pääsee helpolla...

Eilen kävi Elviksen omistaja, hyvä ystäväni Miia katsomassa jälkikasvua. Jotenkin kamalan nopsaa mennyt viikko... Juurihan Miian soitin Hilppaa valvomaan ja juurihan me yks yö valvottiin... Edelleenkään pennut ei tee muuta kuin syö ja nukkuu. Tänään vaihdoin villalangat pentupantoihin, Vihreästä Eka-vekarasta tuli turkoosipantainen, kun vihreää ei sitten ollutkaan ja valkoisesta Esteristä tuli pinkki kun ei sitä valkoistakaan pantaa ollut. Itse tunnistan pennut muutenkin mutta valokuvissa on kiva kun on tunnistevärit. Ulkonäöllisesti muuttuuvat todella paljon muutamassa viikossa. 

Emmikin kävi tänään katsomassa mönkiäisiä,, Ei niissä kyllä mitään katseltavaa vielä ole,  viikon päästä saattaa jo vähän olla kun silmät auki. Tavallaan odotankin sitä että voi alkaa vuorovaikutukseen pentujen kanssa, nyt ne ei perusta muusta kuin maidosta ja nukkumisesta, äiteen kainalossa.

Toki pentuja käsitellään jo nyt se pari kertaa päivässä kun punnitaan ja katsotaan että kaikki on ok. Kyllä ne hajuista tuntee jo meidät jotka niiden kanssa enemmän ollaan tekemisissä, ainakin nukahtaavat helposti syliin <3

Ja ehkä hieman huijasin, vaikkei ne muuta teekkään kun syövät ja nukkuvat, jostain kumman syystä mut löytää todella usein istuskelemassa pentulaatikossa ja vain tuijottamassa pentuja. Toki Hilppakin saa sitten huomiota, se nauttii rapsutuksista.