28. kesä, 2017

2vk, kaikilla silmät auki

Varovaisia kävelyaskelia jo otetaan vaikkei edes kunnolla nähdä eteen. Luonteenpiirteitäkin jo nähtävissä. Eka-Vekara on tässä pentueessa se katollaan nukkuja. Elmo on hereillä ollessaan varsinainen ikiliikkuja, oli hieman vaikeuksia saada tyypistä 2vk kuvat... Nukkuessaan onnistuu :D Elviira rientää ihan etunenässä maitobaariin, Eevi on tytöistä kovaäänisin ja maidon täytyy tulla heti sillä sekunnilla. Esteri on emänsä kaksoisolento, saas nähdä erottaako niitä toisistaan isoina :D Rauhallinen tyttö. Elena kiipeää aina päällimmäiseksi pentukasassa. Pienin muttei suinkaan egoltaan. 

Hilppa söisi nyt varmaan hevosen kerralla jos antaisi. En viitsi testata kuinka paljon siihen menisi. Mennään tuolla kilo per päivä annoksella jaettuna kolmeen osaan. 

Osallistuin aijemmin keväällä Probalansin arvontaan ja voitin pentupaketit pennuille. Maitohappobakteerijauhetta jokaiselle purkki ja emälle tietenkin myös. Plus E vitamiinia ja pentupannat. Probalansin B vitamiinia meillä on ollut käytössä jo aijemmin. 

Tänään älysin vasta ettei tuolla etusivulla lue että pennut on alustavasti varattuja, senverta tiuhaan tulee pentukyselyitä että nyt oli jo pakko muistaa lisätä maininta asiasta :D Ei sillä, ihan mukava on kertoa rodusta ihan kaikille, vaikkei pentuja olisikaan tarjolla. 

Pentujen omalla sivulla 2vk kuvat, täytyy Elmosta laittaa tänään vähän edustavampi :D