12. heinä, 2017

4vk, alkaa olemaan vähän jo puuhaa :D

Mistähän sitä alkais kun on niin paljon kaikkea mistä kertoa kun pitää muutaman päivän päivitystaukoa, tosin ihan vain siksi ettei vuorokaudessa riitä tunnit. 

Aina se loma ei onnistu pentujen kanssa samaan aikaan vaikka olis tosi kätevää olla lomalla samaan aikaan...

No, perjantaina kävi yksi perhe katsomassa pentusia ja kyllähän niissä jo onkin katseltavaa ja ihmeteltävää. Edelleen yksi parhaista asioista on juurikin se kun näkee ihmisten olevan yhtä innoissaan ipanoista kuin itsekin. Ja ei ainakaan keskustelun aiheet lopu <3 

Lauantaina oli lämmin päivä ja pennut pääsivät ulos. Ei me kauaa oltu mutta oltiin kuitenkin ihmettelemässä. Vielä oli maailma kovin suuri pienten bassettilasten mielestä. 

Sunnuntainakin päästiin hetkeksi ulos ja pennut saivat jälleen vieraita :) Lempparikin sieltä tais löytyä <3 Vielä tosin ei tiedä kuka tytöistä muuttaa mihinkin kun täytyy vähän katsoa miten luonteet vielä kehittyy.

Maanantaina koitti arki ja totesin heti että on niin paljon helpompaa kun tätä koko laumaa pyörittää kaksi eikä yksi aikuista. Mies kun lähti koko viikoksi reissutöihin, jouduin vähän järjestelemään taas. Äiti pelasti ti päivän kun tuli jo ma iltana lauman hoitajaksi että itse voin lähteä klo 06.30 töihin..

Emmi kävi Peetun kanssa kylässä ma iltana ja Elena tykästyi kovasti Peetuun ja toisinpäin. Harmi ettei Emmillä ollut nyt resursseja ottaa pentusta, Elena olis varmaan mielellään muuttanut heidän luokseen.

Tänään keskiviikkona jouduinkin jo pitämään vähän pidennetyn ruokaTUNNIN kun kävin käyttämässä Hilpan (ja muutkin) pissillä ja antamassa pentusille evästä (myös Hilpalle) Nuo omat lapset on jo niin isoja että niillä on omat menonsa ja työnsä niin ei voi enää orjuuttaa niitäkään :D

Pennut on nyt saaneet sen kolme kertaa päivässä broiskun jauhista kermaviilillä tai turkkilaisella jugurtilla höystettynä. Nautaa ja possuakin on vähän maisteltu... Elena ei ole kovin kiinnostunut vielä kiinteästä, sen mielestä maito on parempaa. Ei sen vielä ole kiire, ei näillä kellään ole, maitobaari on melko kovassa käytössä ja maitoa todellakin tulee.

Tänään Eka-Vekara tapasi tulevan perheensä! Se muuttaa Helsinkiin ja sen kutsumanimeksi on kaavailtu Kessua :D Sopii varmaan meidän suurelle pojalle hienosti! Eka on poika joka todella rakastaa niin maitoa kuin kiinteääkin! Todellinen kulinaristi. Pennut näyttivät touhukkaan puolensakin hetkeksi ja on kiva nähdä että pennut hakeutuvat mielellään ihmisten luokse.

Maanantaina sanottiin pentulaatikolle taas moikat ja pennut sai koko huoneen käyttöönsä, siitä ne tuskin on pahoillaan.

 

Nyt meen punnaamaan ja kuvaamaan katraan, huomenna Miia tulee hoitamaan laumaa ja toimii kenneltyttönä sitten perjantaille asti. Ens viikko on onneksi hoidossa kun mies on koko viikon käytettävissä "kennelpoikana" <3