15. heinä, 2017

Alma murisi vieraille kriisiyön jälkeen

Tämä ei ihan kokonaan liity Hilppaan ja Hilpan blogiin mutta Alman tuntevat ehkä käsittävät miksi kirjoitan tästä.

En ole IKINÄ nähnyt ALMAN murisevan kelleen. Alma on nyt 5v 8kk ja lauhkein eläin koskaan. Se hyväksyy kaikki, rakastaa lapsia ja rakastaa rapsutuksia. Eilen se kuitenkin vahtihaukkui Sannan ja lapset kun tulivat ennen kuin itse tulin töistä. Miia oli saanut pitää tosissaan pannasta ja pistää pihalle... 

Meidän Ekihän on ollut koko viikon reissutöissä, bernhardit kaipaavat todella paljon aina sitä kumpi milloinkin on poissa meistä "lauman johtajista" ja nyt on ollut pisin aika ehkä koskaan kun yksi on joukosta poissa. Lisäksi edellisyö oli todella ahdistava koko laumalle, kun olin lähtenyt Hilpan kanssa kohti päivystystä oli bassetit hermostuneet täysin (niillä ei ole eroahdistusta tms..) Bernhardit ei pahemmin pidä ääntä itsestään mutta uskon että myös ne on olleet oikeasti hädissään mitä tapahtuu. Alma oli samassa tilassa kuin Hilppa kun lähdin viemään sitä. Muistan vain sen kun se kävi haistelemassa Hilppaa kun se kouristeli ja komensin sen pois ehkä hieman tiukalla äänensävyllä. 

Tänään Alma onneksi oli normaali oma itsensä kun Taren perhe kävi. Mutta jäi mietityttämään mitä Alman mielessä liikkui kun toimi noin kuin toimi, ihan vasten normaalia.