19. heinä, 2017

Elämä palaa uomilleen pentulassa, pennut 5vk

Pikkuhiljaa alan uskoa että myös pikku Elenalle alkaa kelvata ihan kiinteä ruokakin. Sehän teki stopin syöntiinsä eikä oikein emonmaidonvastike uponnut. Sitten sain oivan maissipuuron ohjeen ja johan alko Elenalle maistumaan. Tänään pennut saivat ensimmäiset kanankaulansa ja kaikki olivat ihan innoissaan niistä :) 

Pennut syö neljästi päivässä, nyt on maisteltu kanaa, kalkkunaa, possua ja nautaa. Hillsin napuja muussaan vähän että nekin ovat sitten tuttuja kun muuttaavat omiin koteihinsa. Turkkilaista jugurttia, kananmunankeltuaisia... Pikkuhiljaa lisään noita broiskun kauloja ja ensviikolla on vuorossa possun rintarustot. 

Pentuset kuljeskelevat jo tottuneesti muiden koirien jaloissa ja yllättäen jopa Nala pentunen osaa oikein varovasti astella kun pennut on liikkeellä. Pojat Napo ja Cujo leikittää ja mummu Domino muuten huoltaa tarpeen tullen. Hilppakin alkaa olemaan jo ok, kalkkilisää syö vielä tuplana, illat on melko levottomia olleet vielä. Ostin sille kaupasta pari vauvojen alebodya kokoa 92 ja sen kanssa saa olla pentujen luona. Nyt tosin alkaa pennut tyytyä kohtaloonsa eikä niin suuri itku ole enää tissin perään. 

Viikonloppuna oli serkkutyttö käymässä perheineen ja pennut saivat taas lapsivieraita. Lapset olivat yhtä innoissaan kuin pennutkin.

Itse kärsin vielä univelasta, tässäkohtaa olis ollu se loma samaan aikaan kiva mutta toisaalta kun saadaan kuitenkin nyt hoidettua pennut koko perheen voimin niin jospa sitten sillä lomalla ehtisi oikeasti lomailemaan ja nukkumaan. 

Täytyisi noiden ilmojen lämmetä tai ainakin kuivua niin voisi sielä ulkonakin viettää aikaa...