PENTUTREFFIT 10.5.2014

Pennut pennut. Viimevuonna tähänaikaa jännitettiin kovasti pentujen syntymää. Nyt ne ovat jo miltei 11kk. kuukauden päästä näen toivottavasti kaikki pentutreffeillä. Kuullut olen niistä kaikista  kiitettävän säännöllisesti ja nähnytkin suurinta osaa, ainoastaan Kalle on välimatkan vuoksi jäänyt livetapaamatta tässä välissä. Sekin asia korjaantunee lähiaikoina kun Kalle tulee kylään :) 

 

 

 

DOMINIQUE VOM ANNENFLEET + HOVRIKET'S HARRY HJOKER 12.5.2013

3u + 2n

PUPURANNAN FIONA

PUPURANNAN FAIDRA

PUPURANNAN FERO

PUPURANNAN FALCOR

PUPURANNAN FREDDIE

 • Faidra "Hilppa"

  Asustaa Hartolassa Teemun ,Sannan ja Iitun hellässä mutta jämäkässä huomassa. Kaverina sillä on tolleri Hertta, kanat, kissa ja possut.
  Jänisten jäljille päässee aikanaan.

 • Freddie, Asustaa Miian ja Peten perheessä Elviksen kaverina.

  Freddie on sosiaalinen, vilkas ja rohkea miehenalku. Hänellä on loputon ruokahalu: Pentuvaheessa kelpasivat niin käsirasva, salmiakkikarkit kuin Peten silmälasitkin. Nyt jo onneksi riittävät raakaruoka ja luut kunhan ne tulevat säännöllisinä ruoka-aikoina. Tässä suhteessa isäntäväen ei edes tarvitse katsoa kelloa!

  Aktiivisen pikkuriiviön sisäsiistiksi oppiminen kesti kauan, joten kärsivällisyys oli koetuksella. Freddiestä kasvoi kuitenkin aivan valloittava persoona: Hän rakastaa ulkona liikkumista, sisällä leluilla leikkimistä (etenkin lateksipossulla), piiloleikkejä, koirakavereita, mökillä oloa, vedessä kahlailua, Elviksen kanssa painimista, kyläilyjä uusissa paikoissa, siis ylipäätään kaikkea! Hän suukottelee mielellään niin tuttuja kuin vieraampiakin koiria ja ihmisiä! Aktiivisen päivän vastapainoksi hän nukahtaa iltayhdeksältä syvään uneen, josta herää vasta aamulla.

  Nyt teini-iässä esille on tullut valppaus vieraiden uroksien lähettyvillä ja jos joku alkaa rähjätä Freddielle hän yrittää antaa vähintään samalla mitalla takaisin. Itsehillintää myös vieraiden urosten ohitustilanteissa siis harjoitellaan vielä kuten sitä hihnassa vetämättömyyttäkin. Harrastuksissa on ollut pentukoulujen jälkeen agilityä, jäljestystä ja muutama näyttelyvierailukin arvosanalla EH= erittäin hyvä

 • Fero "Riski"

  Asustaa Helsingissä, Ruusun lenkkikaverina ja Pekan metsästyskaverina.

 • Falcor "Kalle"

  Caritan ja Arin perheen toinen bretagnevahvistus. Onnin kaverina ajohommiin päässee.
  Koti Viitasaarella.

 • Fiona "Madde"

  Christinan ja Kimmon perheessä Porvoossa. Kaverina Pupurannan Helinä eli Nelli

 • Kalle

 • Freddie

 • Riski