9. syys, 2014

KOLMEN NAISEN PROJEKTI

Niin, tätä voi sanoa kolmen naisen projektiksi vaikka allekirjoittanut vastuussa onkin kasvateistaan.

Carman haltija Emmi on tuttu jo viiden vuoden takaa kun hällä on Pupurannan V pentueen Vovo Vikkelä eli tuttavallisesti Vovo. Emmi on osoittautunut oikein loistavaksi valinnaksi Carman sijoituskotia valitessa ❤ Sen lisäksi että Emmi jaksaa harrastella Carman kanssa niin asutaan suhteellisen lähellä toisiamme ja Carma on ollut meillä paljon hoidossa, varsinkin juoksuaikoina. Meidän lauma on Carman toinen lauma ja se otetaan tänne vastaan aina hännät heiluen. 

Elviksen omistajaan, Miiaan tutustuin kolmisen vuotta sitten kun kyselivät perheeseensä bretagnea. Silloin oli syntynyt vain Napo (Pupurannan Lellipentu) joka oli jo varattu (meille). Kävivät kuitenkin tutustumassa rotuun ja meidän muuhun laumaan. Vinkkasin heille Urin lapsenlapsen pentueesta ja sieltähän he saivatkin tuon ihanan Elviksen ❤ 

Joskus ystävyyssuhteet syntyvät hyvinkin nopeasti juurikin koirien kautta ja tänäkesänähän meillä oli Emmin ja Miian kanssa oikein mukava jälkitreeniviikonloppu Miian mökillä Kuhmoisissa.

Molemmat ovat yhtä innoissaan tulevasta kuin minäkin ja tiedän että jos pentusia meille suodaan niin pentuhuoneessa tulee olemaan ahdasta, jos ei pennuista niin niiden hoitajista. 

 

Yhdessä sitä onkin paljon kivempi jännittää kuin yksin.