3. elo, 2015

12vrk ekasta astutuksesta, Carma lähtee omaan kotiin..

Pari viikkoa ollaan menty kuuden koiran kanssa, Carma on ollut osa laumaa. Se sulautuu meille niin ettei huomaakkaan mutta takuulla huomaa kun se ei ole laskuissa. Viikko menee taas siihen ettei annostele Carmalle ruokaa, eikä emännällä juoksulenkkiseuraa. Carma on Alman ohella sellainen kirittäjä, sen kanssa on ilo käydä juoksemassa. Se jaksaa, jaksaa ja jaksaa, lähtisi varmasti toiselle lenkille jos lenkittäjä jaksaisi :D

Eilen lähtiessä lenkille, se näki jäniksen ja sain aika kauan tehdä töitä että Carma unohti sen. Parin km juoksun jälkeen se näytti siltä että keskitytään taas olennaiseen (omasta mielestäni) Almakin bongasi sen, kävi pari sekuntia ihmettelemässä ja palasi takaisin, sillä ei juuri riistaviettiä ole onneksi (juoksee vapaana). Olen oppinut etten lähde kuin yhden bassetin kanssa juoksemaan kerrallaan... No kaksi menee juuri ja juuri mutta kolmen kanssa olen takuulla ojassa. Täällä on niin paljon pupuja ettei se vaan onnistu :D Yhdeksän jälkeen tehdyt kävely lenkitkin on tuskaa, ei ehkä meille niinkään mutta naapurusto kyllä kuulee sen että ollaan lenkillä..

Tänään Emmi hakee Carman kotiin, siihen toiseen kotiin joka on kuitenkin se ykköskoti sille. Sijoituskotien kanssa on erittäin tärkeää että että koira pääsee tarpeeksi usein vierailemaan siellä missä aikoo synnyttää tai sitten synnyttää sijoituskodissa. Paras emo on luottavainen emo! jos narttu ei luota siihen ympäristöön missä aikoo synnyttää, on se aika hukassa myös pentujen kanssa.