21. syys, 2015

20.9, tervetuloa maailmaan ryhmä C <3

Carma oli hissukseen avautunut koko päivän ja kun tulin sieltä kasvattajaluennoilta niin hommahan oli jo ihan käynnissä. Hälytin apukätilön eli Päivin (Rafan omistaja) paikalle ja huristeli Tampereelta juuri sikseen kun ensimmäinen urospentu syntyi klo. 20.14. Käytännössä minä toimin assistenttina ja hyvä niin. Aikaisemmat pari hankalaa synnytystä on jättäneet jälkensä ja jännitin todella paljon koko hommaa. päivi oli tässä urakassa kullan arvoinen <3 

oma selkäni lisäksi sanoi sopimuksensa irti kahden päivän luennoilla istumisesta ettei olisi muutenkaan ollut tästä tädistä tähän hommaan.

Synnytys eteni kuten oppikirjoissa, pennut plopsahtelivat kuin plussapallerot maailmaan. Carma on edelleen hyvin hämmentynyt näistä pienistä ja myös väsynyt. Seitsemännen pennun jälkeen (23.50) Päivin kanssa todettiin että eiköhän ne olleet siinä. 3 tyttöä ja neljä poikaa... Päivi lähti kotiinsa ja minä jäin huoltamaan mammaa ja lapsia. Klo 02.05 kuitenkin syntyi vielä pieni bonuspoika eli niitä on kahdeksan! kahdeksan... On siinä työmaata hetkeksi niin Carmalle kuin kasvattajallekin!