21. syys, 2015

1 vrk. Carma ja pennut voivat hyvin <3

Carma pääsi pentuineen takaisin kotiin antibiootin turvin. Carma hoitaa jo hyvin lapsiaan ja pentuset ovat hanakasti tissillä. Maidon nouseminen on AINA sellainen jännittävä aihe, eiköhän se siitä lähde herumaan kun pennuilla on kunnon otteet kuitenkin ja Carma syö ja juo. 

Merkkasin pennut villalangoilla ja odotan hartaasti että kasvavat pentupantaikään, vähän rauhallisimmilla mielin saa olla niiden kanssa kuin noiden lankojen. Pennuissa on äärimmäisen vähän tuntomerkkejä kuitenkaan nyt vielä ja punnitusten takia pitää tietää mikä pentu on kasvanut minkäkin verran. 

Siinä onkin mulla työmaata kuvata kaikki huomenna (tänään olin yksinkertaisesti liian väsynyt siihen operaatioon valvottuani koko yön) täytyyhän nyt tyypeistä kuitenkin kuvat saada ensimetreistä alkaen. C pentujen nimethän on ollut valmiina jo iänkaiken, oikea nimi vaan ei vielä ole kohdannut välttämättä pentua paitsi Cujon kohdalla, sen valinta on jo suoritettu. Lempinimet täytyy kuitenkin miettiä, tylsää kutsua pentua "punaiseksi, siniseksi, valkoiseksi jne."