25. syys, 2015

Carma

Se on persoona <3 vaikkei se virallisesti ole asunut meillä, olen jotenkin päässyt sen olemukseen kiinni. Se antaa hieman kylmän vaikutelman joillekin, se ei rakasta kaikkia muttei se vihaakaan, jotkut ihmiset vain saavat sellaisen välinpitämättömän mulkaisun. Omilleen se on ystävä isolla Yyllä ja näyttää kyllä sen. se on oikeasti kotona välillä ihan huomaamaton, se nukkuu ja syö ja tulee välillä rapsuteltavaksi. Ulkona se syttyy puolessa sekunnissa riistan jäljelle, se jaksaa mennä vaikka kuinka pitkälle lenkillä, vaikka juosten. sellainen juuri, sammuu sisällä, syttyy ulkona tyyppi, meidän Carma <3 

Jännitin aluksi että millainen se on emona. Se kun on vähän hienohelma.. Tänään kun kävin hakemassa maanantaisen eläinlääkärikeikan jäljiltä jääneen filtin eläinlääkäriasemalta, hoitanut eläinlääkäri mainitsi että Carma on fiksu emo, sitähän se on. Ei hössötä turhia mutta hoitaa lapsensa sellaisella tietyllä varmuudella Ja rakkaudella.

jokaisella persoonalla on joku piirre mitä ei vaan käsitä, niin on Carmassakin :D sen pitäisi juoda vettä... Nyt kun on imeväisikäisiä pentuja vaan ei, sille kelpaa vain pennuille tarkoitettu korvikemaito. Ja koska on toivottavaa että pennut saavat tarpeeksi maitoa niin tokihan Carmakin saa maitonsa, monta kertaa päivässä. Pikkuhiljaa vähennetään maitojauheen määrää ja lisätään vettä, ehkä se jokupäivä kelpuuttaa sen pelkän vedenkin. 

Tänään se sai ensimmäisen luu-ateriansa kolmeen viikkoon ja voi sitä ilmettä <3 Sillä on täällä meilläkin oma paikka missä luut syödään. Omassa kotonaan oma matto, meillä pyyhe ja se todellakin syö siinä. Saiskohan ton muunkin lauman syömään "omassa paikassa"..