25. syys, 2015

Onni on hyvät ystävät...

Viikko sitten tressasin ihan todella paljon tulevaa synnytystä. Tressasin myös sitä miten saan hoidettua Carman syönnit, pissatukset jne kun olen töissä. Mitä jos ei kaikki menekään hyvin, osuuko synnytys siihen että voin soittaa Helmeen, sieltä olen aina apua saanut kun on tarvinnut <3

Kohta on tämä viikko lusittu töissä, pennut kasvaa ja Carma on päässyt pissalle ja se on syötetty silläaikaa kun olen itse töissä jne.

Jo sunnuntaina huomasin etten olekaan yksin projektini kanssa. Päivi kurvasi Tampereelta avuksi ja tueksi, ihana ihminen!

En voi kylliksi kiittää eläinlääkäri Helmen ihanaa henkilökuntaa maanantaisesta pesueen hoidosta <3 Emmi tuli koko keskiviikoksi meille katsomaan pesueen perään ja Miiakin Helsingistä asti kurvaili torstaina apukäsiksi. Unohtamatta nyt omaa "kepoani" eli miestä sekä poikia jotka kumpikin ovat osallistuneet kiitettävästi tämän viikon haasteisiin <3 Ilman tätä ihanaa ystäväpiiriäni ja perhettä olisin tälläviikolla ollut hulluuden partaalla :D Ensi viikko vielä töitä, sitten viikko syyslomaa!!