27. syys, 2015

1vk <3

Kirsut ja tassunpohjat ovat jo mustat. Maito maistuu ja sitä näemmä tulee ihan runsaasti. Aamulla puolet oli jo tuplannut syntymäpainonsa.

En tiedä kuvittelinko vain mutta aivankuin Carman vesikuppi olisi ollut vajaampi tänään, oliskohan se alkanut juomaan vettä :D Ihan olis kiva ku alkais... Carma syö nyt neljästi päivässä, ruokahalu on valtava. Nyt se saakin tavallaan rajattomasti ruokaa, en punnitse senkummemmin. Nutrolinin pentuöljyä ja teräsrekkua lisäksi. Muutaman päivän vielä saa lisäksi maitohappobakteerijauhetta kun syö vielä antibioottia. En ole huomannut että olis pentujenkaan mahat menneet sekaisin.

Kuvittelin nyt viikonloppuna siivoavani.. No en ehtinyt. salilla sentään kävin pitkästä aikaa. Koirien kynnet leikkasin, pentujenkin kynnet on kamalan kokoiset mutta leikkaan ne vasta ensiviikolla. Ei oo helppoa leikata tommosia minikynsiä. 

Nyt kun jaksaa vielä tulevan viikon töissä niin saakin olla viikon lomalla. Saas nähdä ehtiikö sitä sitten siivoamaan vai jumitanko pentulaatikossa :D