28. syys, 2015

8vrk. Käytiin "lenkillä"

Lenkki on siis vähintään se kolme varttia, "lenkiksi" kutsutaan meidän seniorikävelyä eli minkä Olmo ja Noppa jaksaa/pystyy reippaasti kulkemaan. 20 min oltiin kuitenkin poissa pentujen luota ja Carma reippaasti kulki mukana kera Olmon, Nopan ja Dominon. Ihankuin se olisi nauttinut että sai kavereiden kanssa käydä "lenkillä" 

Pentuset paisuuvat edelleen, aikamoista maitoa Carmalla. Liekö sen juomalla maidolla osuutta asiaan :D Koska tieto lisää tuskaa niin nyt olen ruvennut pelkäämään kalkkikramppia. Carma kyllä syö hyvin ja luitakin saa kerran päivässä, mutta iso pentue tuo aina oman jännitysmomenttinsa tähän hommaan plus kasvattajan alati piruja seinälle maalaava mielikuvitus. 

Antibioottikuuria olisi vielä muutama päivä jäljellä, pariin päivään en ole antanut maitohappobakteerijauhetta niin johan tänään on pentujen vatsat olleet löysemmällä. Antanen sitä nyt sitten kuurin loppuun asti. Muuten pennut ovat tyytyväisiä joskin porukassa muutama "mulle nyt heti sitä maitoa" tyyppi jotka kiljuu jos ei maito heti ala herumaan kun nisä on suussa ja imasee. Lenni (sillä on muuten nimipäivä tänään <3 ) Lei on ehkä kovaäänisimmät..

Mietin ottaisinko niistä huomenna yksilökuvat vai vasta kun silmät alkaa aukeamaan, täytyy pohtia asiaa :)