13. marras, 2015

Sijoituskoira...

Ilmainen pentu? Kasvattaja sijoittaa ne joita ei saa kaupaksi? Vastaanottaja katoaa kuin tuhka tuuleen eikä ilmoita juoksuista jne jne. Sijoitussopimus saattaa todellakin olla painajainen molemmille osapuolille. Itselleni on osunut vain hyviä sijoitusperheitä. Kaikkia koiria ei ole käytetty mutta homma on toiminut aina.

Carma ei ollut poikkeus joka vahvistaisi säännön ettei sijoitus kannattaisi. Carma on ollut osa meidän laumaa ja Emmistä tuli ystävä tämän sijoitussopimuksen aikana. Näin Emmissä potentiaalia jo alunperin ja olihan hänellä kasvattini Vovo joten tiesin että hoitaa hyvin koiransa. Kaikkia kun ei voi pitää, jotkut on vain sijoitettava... Lisäksi Carma ei ole edes oma kasvattini vaan yhdistelmästä josta halusin pennun. Sekään ei ollut läpihuutojuttu että saisin pennun jonka vieläpä sijoitan muualle. Aika hyvä luottamus saa olla että myy pennun sijoituskoiraksi. 

Tässä kävi hyvin, myyjä sai pennulle parhaan mahdollisen kodin ja minä sain jatkoa omalle kasvatustyölleni. Bonuksena muutama uusi ystävä <3

Onnistuneen sijoituksen avainsanat on ehdottomasti luottamus ja samat arvot. Tieto siitä että kumpikin tietää mihin sitoutuu ja kumpikin osapuoli tietää mitä, missä, milloin ja varsinkin MIKSI?

Kiitos Emmi <3