19. huhti, 2013

Dominon pentuja odotellessa, vrk 40/42

Aina ei ole tiineydet menneet niinkuin niiden olisi suonut menevän joten varovaisuutta tämän kanssa on nyt harjoitettu. Toivo pienistä bassetpötköistä on valtava ja pelko siitä ettei niitä tulekaan on ollut myös erittäin suuri.

Nyt kuitenkin ehkä jo uskallan iloita siitä että pennut ovat pysyneet tukevasti siellä missä niiden kuuluukin pysyä vielä kolme viikkoa. 

Kävimme ultrassa pari viikkoa sitten ja siellä niitä pieniä koiran alkuja näkyi useampi ❤ Dominon käytöksestä kyllä aavistelin jo paljon aijemmin että tiinehän se, niin valtava nälkä voi olla vain tiineellä koiralla. Domino on lähes maaninen nyt ruuan suhteen, tyhjennettyään oman kuppinsa se siirtyy heti nuolemaan muiden kupeista viimeisetkin muruset pois. Viikko sitten siirryttiin raakaruokinnasta mammaruokaan lähinnä sen vuoksi että voin olla varma että se saa tarpeeksi ruokaa oikeassa suhteessa. Jos Domino on maaninen ruokansa suhteen niin minä olen tämän tiineyden ja tulevan pentueen suhteen samanlainen.

Dominon paino oli pari viikkoa sitten 13.8 ja tänään se oli 15.8. Vatsanympärys oli viikko sitten 58cm, tämänpäivän lukema on 65cm eli kyllä ne pienet siellä kasvaa. 

Näillä vuorokausilla koiranpennun sikiö näyttää jo ihan koiranpennulta ja sillä on jo karvapeite. Luutuminen tapahtuu ihan näinä päivinä ja kohta voidaan ruveta odottelemaan sitä että pentujen liikkeet tuntuu.