27. huhti, 2013

Pentuhuoneen sisustusta vrk 48/50

Raahasin ihan uudenuutukaisen pentulootan sisälle ja sisustin Dominolle oman huoneen. Sinnehän se heti majoittautui ja Noppakin meni kuin kotiinsa makoilemaan :D

Noppa on ollut hyvin äidillinen emä kaikille pennuilleen ja meinasi myös että Napo on hänen lapsensa aina kun Domino ei ollut paikalla ja vaikka olisi ollutkin. Aika jännä katsoa miten sterilisaatio vaikuttaa Nopan pentukäyttäytymiseen vai onko se jotenkin erilainen. Olisi kyllä kamalan hyvä jos se toimisi pennuille sellaisena turvallisena mummuna kuten Napon kanssa.

 

Punnitsin Dominon painoksi tänään 17.3kg kun pitäisi taas säätää ruokamääriä viimeiselle kahdelle viikolle. Miten se kasvaakin noin nopsaan... Kylkiluut kuitenkin tuntuu vielä ettei se nyt kamalan lihavalta tunnu eli joko kerää nestettä muuhun kroppaan tai sitten niitä pentuja on enemmän kuin se viisi. Maanantaina ollaan sensuhteen viisaampia, sen verran ootellaan sitten kuinkamonta kalloa ja rankaa näkyy. Saadaan varmaan siitäkin kuvaa tänne kaikille joita se kiinnostaa ;)