3. touko, 2013

Viikko laskettuun aikaan vrk 54/56

Tänään aloittelemme lämpöjen mittaamisen. Jahka Dominon ruumiinlämpö laskee alle 37 niin synnytys käynnistyy vuorokauden sisällä. Koiran normaalilämpönä pidetään aikuisella yksilöllä n 38-39 astetta. Iltamittaus näytti lukemaa 37.8 eli ihan normia ja hyvä niin, ei niiden kuulu vielä tulla. Jonkunverran on alkanut myös vuotamaan kirkasta limavuotoa joka sekin on normaalia, niinkauan kun ei ole punaista tai vihreää.

Painoa en viitsinyt tänään yksin mitata kun on se sen verran iso jo että painaa varmaan 19kg. Syönnin jälkeen sain sen ympärysmitaksi 79! Äsken mitattuna 77... On se kyllä Dominoksi aika valtava.

 

Sen verran luonne nyt näyttää muuttuvan että vahtii paljon enemmän kuin ennen. Naapurin poika sai haukun lisäksi välähdyksen Dominon valkoisista hampaista joita se vilautti 😮 Siis meittin Domino?? 😀 Tutuille ihmisille käyttäytyy onneksi ihan normaalisti.

Ne hormoonit...

Napoa odottaessaan olisi mielellään tehnyt pesän tonne takapihan kuormalavan alle, saas nähdä alkaako kaipailemaan ulos enemmän jahka H hetki lähestyy... Nyt se kaipaa vain paijausta ja rapsutuksia sekä vähän ruokaa.