13. touko, 2013

Lisämaitoa ja pentujen ihmettelyä.

Tyytyväiset pennut ovat hyvin hiljaisia yleensä tässä vaihessa, täällä muutamalla menee hermo jokaisella ruokailulla kun maitoa ei vaan tule. Keisarinleikkauksen jälkeen maidon nouseminen kunnolla on jonkin verran hitaampaa. Hyvin havaittavissa jo jonkunlaisia synnynnäisiä ominaisuuksia. Pieni punanauhainen tyttö jyrää koostaan huolimatta isommat veljensä maitoisimmilta nisiltä pois ja sen paino onkin ollut mukavan nousujohteinen. Sinisen pojan hermo palaa justiin jos/kun ei nisästä tule HETI ja PALJON. Kamala kiukuttelu sen johdosta.

Kahdelle pennulle nyt annetaan sitten lisämaitoa kun painot olivat laskussa. Muiden oli nousussa muttei kovin paljon joten hain oksitosiinia eläinlääkäristä jota pistetään nyt parin tunnin välein niinkauan kun maitoa tulee kunnolla. Muuten Domino voi hyvin ja hoitaa pentujaan niin tunnollisesti. Ruokkia ja juottaa se pitää pentulaatikkoon, ulos sen saa väkisin raahata asioilleen ja sitten onkin jo kamala kiire takaisin lasten luo ❤

Ajattelin ottaa pennuista yksilökuvat viikon välein, tänään laitan illemmalla vuorokautiskuvat jahka olen nukkunut tätä univelkaa pois.