24. kesä, 2013

Pennut 6vk. pentutarkastus ja sirutus

Aivan tajuttoman nopeasti menee aika näiden kanssa. Lomalla luulisi olevan aikaa istua enemmänkin päivittelemässä kuulumisia, mutta ei.

 

Tänään pennut tarkastettiin ja kaikki olivat oikein reippaita. Tosin sirutus vähän itketti kaikkia muita paitsi Vandaa, se ei huomannut mitään. Kaikki kunnossa! Sulon toinen pallero vielä matkaa jossain mutta eiköhän sekin sieltä tipahda paikalleen ajankanssa.

 

Voisin sanoa että varsinaisen raakaruokintalähtöistä porukkaa. Nappulamössö ei edelleenkään ole hyvää mutta Dominon ja maitobaarin rajoittamisen myötä lihat menee parempiin suihin. Muchin ja MurreMiX pötköt ovat suurta herkkua. Broilerin rangat ja possun rustot on mukavaa järsittävää.

 

Pentujen tulevat kodit valmistautunee jo kovaa vauhtia pennun saapumiseen ja minä alan asennoitumaan siihen, että muutaman viikon päästä meillä on hyvin hiljaista ja rauhallista. Toisaalta aijon kyllä nauttia nyt jokahetkestä kun saan viettää noiden kanssa. On ne mahtavia! 

 

Huomenna lähdemme muutamaksi päiväksi mökille. Vain kissat jäävät hoitajineen tänne mutta pennut otamme mukaan. Siellä tutustutaan sitten metsän hajuihin ja yritän olla hukkaamatta yhtäkään. Sen verran nopeasti ne liikkuu että saa olla kyllä silmät selässäkin.