4. heinä, 2013

Pentujen pesästä lentoa ja takaiskuja

Maanantaina lähti Ossi eli Freddie. Hyvin on reippaasti kuulema ollut kuten siskonsa Hilppakin :) On aina niin mukava kuulla kun pennuilla menee hyvin <3

 

Mutta ettei kävis liian helpoksi niin tässä tämän päivän tarina:

Sulon oli määrä lähteä omaan kotiin tänään... Otin sen päivällä pentuhuoneesta yksinään hengailemaan, leikkasin kynnet ja pakkasin pentupaketin valmiiksi. Pienet pennut ovat kyllä vikkeliä ja sitä on Sulokin, juoksi into pinkeenä pojan takaa sen jalkoihin ja jalan allehan se jäi :( Oikea etutassu sai osuman. Hetken ontui ihan kunnolla mutta vähän ajan päästä se taas juoksi muiden mukana ja meinasin jo perua tapaturman jälkeen soittamani ajan lääkärille kunnes katsoin sen epäpuhdasta kävelyä.

Lääkäri kopeloi Sulon ja sai aikamoisen yrittämän jälkeen yhden paikan oikeassa kyynärässä kipeäksi. On vaikea ammatti-ihmisenkin määritellä mikä on epäpuhdasta kävelyä eri rodun pennuilla ja nytkään lääkäri ei liikkeessä nähnyt sitä epäpuhtautta mitä minä näin. Olenhan katsonut noiden taaperrusta siitä lähtien kun ne alkoivat kävelemään. Sanoin että kuvataan varmuuden vuoksi... Näin tehtiin ja siellähän näkyi pieni hitunen paikassa jossa ei pitäisi olla mitään :( Ortopedin lausunto oli varsin epämääräinen, odotellaan selvennystä.

Kaikesta huolimatta Sulo sai tänään kuitenkin tulevan kutsumanimen RISKI! Se jää viikoksi lepäilemään vielä ja odottamaan hetkeä kun vihdoin pääsee kotiin.