Dominon tiineys/pentublogi

29. kesä, 2013

Saatiin koko pentue tuotua mökiltä kotiin vaikka juoksivat paljon ilman aitoja... Äsken kuitenkin täällä kotona kadotin kaksi. Päästin siis pennut takapihalle joka on aidattu kauttaaltaan. pennuilla on myös oma lisäaitaus mutta nyt päästin ne koko pihalle siksiaikaa kun siivoan pentuhuoneen. Hetken päästä kävin huhuilemassa ipanoita sisälle... Ossi, Sulo, Kalle... Missä tytöt? 

Ehdin saamaan jo paniikkikohtauksen alkua kun tajusin että portin alla on juuri pienen tyttöbassetin mentävä kolo. ehdin jopa ajattelemaan kauheimpia ajatuksia kunnes asuntovaunun alta pilkisti kaksi päätä. Sieltä ne ryntäsivät hännät viuhuen "kato, me oltiin retkellä!!"

kiva, niille uusia kokemuksia, mulle rytmihäiriö..

24. kesä, 2013

Hyvin itsenäisesti maailmaan tutustuva metsästyskoiran alku. Jos joku on jossain hukassa niin se on Kalle! Toisaalta se voi hyvinkin nukkua jonkun sylissä raskaan maailman tarkkailun jälkeen.

24. kesä, 2013

Sulo on hyvin suloinen poika. Isänsä tavoin jotenkin kamalan positiivinen poika joka tykkää kamalasti kaikista. Tykkää jahdata leluja ja sisaruksiaan.

24. kesä, 2013

Ossin kutsumanimeksi jäänee Freddie. Tälle pennulle motto voisi olla "MINÄ ENSIN" Jos jollakin on asennetta niin "Ossilla" Häntä heiluen, minne tahansa!

24. kesä, 2013

Vanda on hyvin tomera pikkuneiti. Rohkea ja pusutteleva tyttö joka rohkeasti tutustuu maailmaan. Kertoo hyvin kuuluvalla äänellä jos ei homma toimi ja pistää muut ojennukseen tarpeentullen päättäväisesti.